Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Wat is Linkbuilding?

Linkbuilding is het plaatsen van backlinks vanuit derden naar jouw website, waardoor zoekmachines zoals Google je website hoger zult waarderen in de zoekresultaten. Des te meer websites van derden een backlink plaatsen naar jouw website. Des te meer kans dat je website opvalt in Google. Wanneer er zoveel websites aandacht besteden aan jouw website, zal er wel iets goeds zijn aan je website, toch?

Goede Linkbuilding is van grote waarde als het gaat om een effectieve SEO strategie. Zeker in de nieuwe 1,5 meter maatschappij is online marketing nog belangrijker geworden. In plaats van een bak koffie op kantoor doen we zaken via Zoom en Teams.

SEO Linkbuilding is een van de belangrijkste onderdelen binnen de SEO online marketing strategie. Naast dat je je website optimaliseert voor zoekmachines zijn backlinks en/of verwijzende domeinen een doorslaggevende factor voor Google om jouw plaats in de page rankings te bepalen. Krijg je op dit moment niet genoeg traffic naar je site? Dan is het zeker een aanrader om je meer te focussen op je linkprofiel voor jouw bedrijf.

Lees meer over Linkbuilden

Heb je hulp nodig of zijn er vragen? Neem dan contact op of lees meer op onze kennisbank.

0
    0
    Je bestelling
    Je winkelmand is leegTerug naar SEO-Dokter
      Pas promo code toe