Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Wat bedoelen ze met Black Hat SEO?

Afbeelding bij wat is Black Hat SEO en wat kan je ermee

Black Hat SEO

Met Black Hat SEO proberen ze met trucjes en verboden technieken jouw site hoger te laten scoren. Ze manipuleren daarmee je resultaten en worden ingezet om de zoekmachine voor de gek te houden. Je kunt je voorstellen dat de zoekmachine van bijvoorbeeld Google en Bing dat niet op prijs stelt.

Google geeft verschillend handvaten die je helpen om hoger in de zoekresultaten te komen. Deze richtlijnen verwijzen naar verschillende “White Hat SEO technieken” . Verbeteren van je sleutelwoorden of het toevoegen van alt titels aan foto’s en aan het verbeteren van je content. Er gaat daarom ook veel tijd in zitten om je website optimaal te maken in de ogen van Google. Valsspelen lijkt daarom een makkelijker en kortere uitweg.

Wat zijn de risico’s?

Het zal je in een korte termijn hoger laten scoren. Maar een zoekmachine zal het op langere termijn merken dat de website niet volgens de richtlijnen zijn geoptimaliseerd. Je loopt dan het risico dat ze strafpunten opleggen waardoor je complete scoren verloren kunnen gaan. En dan ben je niet meer zichtbaar in de zoekresultaten van andere internetgebruikers.

Daarom wordt er aan iedereen geadviseerd om gebruik te maken van de richtlijnen die Google je geeft. Een goed resultaat in de zoekresultaten vergt nou eenmaal tijd en energie.

Heb je hulp nodig of zijn er vragen? Neem dan contact op of lees meer op onze kennisbank

0
    0
    Je bestelling
    Je winkelmand is leegTerug naar SEO-Dokter
      Pas promo code toe