Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kennisbank

 • FAQ / Overig (13 Articles)

  Stel hier je vraag en kijk of we al een antwoord hebben. Als we je vraag nog niet hebben beantwoord kan je ons vragen formulier invullen. We zullen je vraag dan beantwoorden en opnemen in onze database.

 • SEO Advies (7 Articles)

  Wij analyseren je website, backlinks en keywords. We geven je een gericht advies hoe en op welke punten je je site nog kunt optimaliseren voor zoekmachines zoals Google, Google Mobile en Bing.

 • SEO Implementatie (7 Articles)

  Wij creëren backlinks op relevante pagina’s en doen suggesties voor tekst of structuur aanpassingen in jouw pagina’s. Als het nodig is kunnen wij de SEO tooling van Google (search console) en of de tooling op jouw website inrichten (alleen WordPress).

 • SEO Onderhoud (4 Articles)

  Wil je de performance van je site blijven behouden? Wij helpen je!

 • Site Hygiene (7 Articles)

  In deze sectie vind je een set van tips en oplossingen om je site waar nodig te verbeteren.

34 Articles

HTML

De term HTML kom je vroeg of laat tegen, zodra je een eigen website gaat maken. Maar wat is het precies en wat kan je ermee? En hoe moet je het gebruiken?

Website ontwerp

Verschillende factoren maken een website succesvol en design is daar één van de belangrijkste. Website ontwerp speelt een belangrijke rol om ervoor te zorgen dat een websitebezoeker langer op jouw website blijft.

Targeting

Target is een Engels woord voor doel. Targeting is de term waarmee wordt aangeduid welke instellingen de adverteerder gebruikt om haar doelgroep te bereiken. Elke advertentie netwerk heeft zijn eigen mogelijkheden.

Social Media

Social Media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We staan er letterlijk mee op, en we gaan ermee naar bed. Bedrijven maken hier gretig gebruik van.

Usability

Usability is op het web een noodzakelijke voorwaarde om te overleven. In het geval van een website gaat het erom dat een gebruiker alles op de website kan vinden en het gebruik ervan als prettig en makkelijk ervaart.

Mobile Compatibility

Mobile Compatibility “mobiel compatibel” betekent dat een site kan worden bekeken en gebruikt wordt op een mobiel apparaat. Maar als het over “mobiel geoptimaliseerd” gaat dan heeft het een heel andere betekenis.

Video SEO boost

De sleutel tot het gebruik van video als onderdeel van jouw SEO-strategie is om de tijd te nemen om inhoud van hoge kwaliteit te maken die op een bepaald doel is gericht. Het is immers niet per se de goedmaker van jouw website.

Hoe zal Video helpen bij de SEO-ranglijst?

Je hebt de term zoekmachine optimalisatie (SEO) waarschijnlijk al een miljoen keer gehoord. Maar wist je dat het toevoegen van video aan jouw website jouw SEO-inspanningen drastisch kan verbeteren en meer mensen naar jouw website kan leiden? Het is waar!

Reviews op mijn website?

Met Reviews op je website help je bezoekers te overtuigen van betrouwbaarheid en kwaliteit van jouw bedrijf. Hiermee onderscheid jij jezelf van de concurrentie.

SEO tips

Door deze 6 simpele kleine SEO tips toe te passen, zie je onmiddellijk het effect in je SEO.

0
  0
  Je bestelling
  Je winkelmand is leegTerug naar SEO-Dokter
   Pas promo code toe