Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Site Hygiene

In deze sectie vind je een set van tips en oplossingen om je site waar nodig te verbeteren.

7 Articles

Website ontwerp

Verschillende factoren maken een website succesvol en design is daar één van de belangrijkste. Website ontwerp speelt een belangrijke rol om ervoor te zorgen dat een websitebezoeker langer op jouw website blijft.

Usability

Usability is op het web een noodzakelijke voorwaarde om te overleven. In het geval van een website gaat het erom dat een gebruiker alles op de website kan vinden en het gebruik ervan als prettig en makkelijk ervaart.

Mobile Compatibility

Mobile Compatibility “mobiel compatibel” betekent dat een site kan worden bekeken en gebruikt wordt op een mobiel apparaat. Maar als het over “mobiel geoptimaliseerd” gaat dan heeft het een heel andere betekenis.

SEO tips

Door deze 6 simpele kleine SEO tips toe te passen, zie je onmiddellijk het effect in je SEO.

Niet gevonden (404)

Je bent uitgekomen op onze 404 pagina. Als je hier niet bewust voor hebt gekozen bestaat de pagina die je probeert te vinden helaas niet (meer).

HTTPS

Naarmate meer en meer bedrijven online gaan, wint webbeveiliging steeds meer aan kracht. En dat is niet zonder reden, aangezien de groei van cybercriminaliteit groter is dan de groei van het aantal websites.

Cookies

Bij het bezoeken van websites wordt in de meeste gevallen jouw gedrag op de website gevolgd. Het beste voorbeeld is Google, maar ook Facebook, de Telegraaf, Ziggo, KPN verzamelen gegevens over jouw surfgedrag.

0
    0
    Je bestelling
    Je winkelmand is leegTerug naar SEO-Dokter
      Pas promo code toe