Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

SEO Implementatie

Wij creëren backlinks op relevante pagina’s en doen suggesties voor tekst of structuur aanpassingen in jouw pagina’s. Als het nodig is kunnen wij de SEO tooling van Google (search console) en of de tooling op jouw website inrichten (alleen WordPress).

7 Articles

Video SEO boost

De sleutel tot het gebruik van video als onderdeel van jouw SEO-strategie is om de tijd te nemen om inhoud van hoge kwaliteit te maken die op een bepaald doel is gericht. Het is immers niet per se de goedmaker van jouw website.

Linkbuilden

Linkbuilden is niet alleen gunstig omdat het kan bijdragen aan betere rankings en verkeer van organische zoekresultaten, maar het heeft ook een aantal andere voordelen die jouw bedrijf ten goede kunnen komen.

Live chat

Live chat is een van de meest voorkomende ondersteuningsmethoden die door bedrijven worden gebruikt, waardoor directe interacties tussen klanten worden vergemakkelijkt.

SEO implementatie

Met de SEO implementatie checklist blijft je website up to date. Het werkt goed en je bent tevreden over je mooie website. Maar toch moet je up to date blijven. Bekijk onze SEO implementatie checklist en geef je bestaande website een frisse doorstart.

Backlink Implementatie

Zelfs als je fantastische inhoud maakt, betekent dit niet dat zoekmachines dit automatisch opmerken. Het bouwen van backlink is een van de beste strategieën om het verkeer en de domeinautoriteit te vergroten. Als website-eigenaar moet je leren hoe je het naar jouw website kunt krijgen.

Keywords

Keywords is de internationaal gebruikte Engelstalige betekenis voor zoekwoord. Keywords gebruik je bij het verbeteren van bijvoorbeeld je website teksten en woorden die de consument gebruikt bij het invoeren van een zoekopdracht in bijvoorbeeld, de Google of andere zoekmachine. Zoekwoorden zijn de basis voor SEO.

Traffic Monitoring

Traffic Monitoring, ook wel verkeersmonitoring genoemd, is de methode om het inkomende en uitgaande verkeer op een computernetwerk te bestuderen via gespecialiseerde hardware en/of software.

0
    0
    Je bestelling
    Je winkelmand is leegTerug naar SEO-Dokter
      Pas promo code toe