Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

SEO Advies

Wij analyseren je website, backlinks en keywords. We geven je een gericht advies hoe en op welke punten je je site nog kunt optimaliseren voor zoekmachines zoals Google, Google Mobile en Bing.

7 Articles

Hoe zal Video helpen bij de SEO-ranglijst?

Je hebt de term zoekmachine optimalisatie (SEO) waarschijnlijk al een miljoen keer gehoord. Maar wist je dat het toevoegen van video aan jouw website jouw SEO-inspanningen drastisch kan verbeteren en meer mensen naar jouw website kan leiden? Het is waar!

Redigeren of Herschrijven content

Bij content voor webpagina’s gaat het veel meer om de juiste bewoording in combinatie met zoekwoorden. Hiermee spreek je jouw doelgroep aan en kan je ook sneller gevonden worden in de verschillende zoekmachines zoals Google en Bing.

Google Ads

Het is een fenomeen dat waarschijnlijk een beetje verrassend is als je er voor het eerst over hoort: wanneer je betaalt voor Google Ads (voorheen bekend als Google AdWords), merk je misschien ook dat je organische rankings omhoog gaan.

Linkbuilding

Linkbuilding is het plaatsen van backlinks vanuit derden naar jouw website, waardoor zoekmachines zoals Google je website hoger zult waarderen in de zoekresultaten. Des te meer websites van derden een backlink plaatsen naar jouw website.

Backlinks

Backlinks zijn links van andere sites of blogs naar jouw website. Als iemand bijvoorbeeld vanuit LinkedIn in een post naar een specifieke pagina in jouw website verwijst, wordt daarmee een backlink gecreëerd.

Cookies

Bij het bezoeken van websites wordt in de meeste gevallen jouw gedrag op de website gevolgd. Het beste voorbeeld is Google, maar ook Facebook, de Telegraaf, Ziggo, KPN verzamelen gegevens over jouw surfgedrag.

SEO

SEO. Je hebt er wel eens van gehoord, maar weet niet precies wat het betekent en/of hoe je het kunt inzetten om je te helpen je doelen te bereiken.

0
    0
    Je bestelling
    Je winkelmand is leegTerug naar SEO-Dokter
      Pas promo code toe