Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

FAQ / Overig

Stel hier je vraag en kijk of we al een antwoord hebben. Als we je vraag nog niet hebben beantwoord kan je ons vragen formulier invullen. We zullen je vraag dan beantwoorden en opnemen in onze database.

13 Articles

HTML

De term HTML kom je vroeg of laat tegen, zodra je een eigen website gaat maken. Maar wat is het precies en wat kan je ermee? En hoe moet je het gebruiken?

Targeting

Target is een Engels woord voor doel. Targeting is de term waarmee wordt aangeduid welke instellingen de adverteerder gebruikt om haar doelgroep te bereiken. Elke advertentie netwerk heeft zijn eigen mogelijkheden.

Social Media

Social Media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We staan er letterlijk mee op, en we gaan ermee naar bed. Bedrijven maken hier gretig gebruik van.

Mobile Compatibility

Mobile Compatibility “mobiel compatibel” betekent dat een site kan worden bekeken en gebruikt wordt op een mobiel apparaat. Maar als het over “mobiel geoptimaliseerd” gaat dan heeft het een heel andere betekenis.

Reviews op mijn website?

Met Reviews op je website help je bezoekers te overtuigen van betrouwbaarheid en kwaliteit van jouw bedrijf. Hiermee onderscheid jij jezelf van de concurrentie.

Google Translate

Misschien denk je dat er heel veel mensen met een taalknobbel bij Google Translate werken. Maar dat is natuurlijk niet zo. Er komen zelfs geen mensenhanden aan te pas. Ze maken gebruikt van “deep learning”.

Black Hat SEO

Met Black Hat SEO proberen ze met trucjes en verboden technieken jouw site hoger te laten scoren. Ze manipuleren daarmee je resultaten en worden ingezet om de zoekmachine voor de gek te houden.

Niet gevonden (404)

Je bent uitgekomen op onze 404 pagina. Als je hier niet bewust voor hebt gekozen bestaat de pagina die je probeert te vinden helaas niet (meer).

HTTPS

Naarmate meer en meer bedrijven online gaan, wint webbeveiliging steeds meer aan kracht. En dat is niet zonder reden, aangezien de groei van cybercriminaliteit groter is dan de groei van het aantal websites.

In 5 Stappen een Gmail account aanmaken

Waar Google heel wat jaar geleden begon als een zoekmachine, zijn ze inmiddels een van de grootste ter wereld op het gebied van mail, opslag, zoek en advertentieverkeer op het internet. 

0
    0
    Je bestelling
    Je winkelmand is leegTerug naar SEO-Dokter
      Pas promo code toe